Yhteystiedot

Blackhill Gym sijaitsee Klaukkalan ydinkeskustassa, osoitteessa Keskivari 4, 01800 Nurmijärvi. Tervetuloa Klaukkalan parhaalle salille! Näytä Google Mapsissa

Blachill Gym kuntosali vastaanotto avoinna: ma-ti 17-19 to 17-19 la klo 11 - 13 Kuntosali on käytettävissä kuntosalikortilla 24 tuntia vuorokaudessa! Kaikki asiat hoituvat myös aukioloaikojen ulkopuolella soittamalla Blackhill Gymille.

Puhelin: 040 560 0695

Sähköposti: klaukkala@blackhillgym.fi

Kartta, josta näkyy kuntosalin sijainti

REKISTERINPITÄJÄ

Blackhill Gym Oy

Y-tunnus: 3166111-9

Keskivari 4, 01800 Klaukkala

0405600695

YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Tietosuojavastaava, Emilia Rekiranta

Keskivari 4, 01800 Klaukkala

0405600695

klaukkala@blackhillgym.fi

REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Blackhill gym Oy:n henkilörekisterin käyttötarkoitus on asiakassopimusten hallinta. Rekisteriä käytetän myös palveluiden kehittämis- ja laskutustarkoituksessa. Lisäksi henkilörekisteriä käytetään tiedotus- ja uutisointitarkoituksessa sekä suoramarkkinoinnissa. Rekisteröidyillä on oikeus kieltää hänelle itselleen kohdistettu suoramarkkinointi.

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Henkilön yhteystiedot

Muut tiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakas (rekisteröity) itse sekä rekisteröidyn työnantajan (rekisteröidyn työnantajan kustantamissa palveluissa).

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Henkilötietoja ei näin ollen myöskään siirretä EU:n ja Euroopan Talousalueen ulkopuolelle. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa esimerkiksi viranomaisille lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot on suojattu pitämällä palomuurit ja virustorjunta sekä muut tietoturvaan liittyvät tekniset suojaukset ajan tasalla. Vain rekisteritietoja työssään tarvitsevilla, yksilöidyillä henkilöillä on pääsy asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterin säilytyksestä vastaava toimeksisaaja pitää myös tietoturvansa ajan tasalla ja huolehtii siitä, että työntekijät, joita sitoo salassapitosopimus, välttävät henkilötietojen tarpeetonta käsittelyä.

TARKASTUSOIKEUS

Pääsääntöisesti jokaisella rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut tietonsa. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena tietosuojavastaavalle.

OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA

Jokaisella rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tulee tehdä kirjallisena tietosuojavastaavalle.